Overview Features Instructions Performance Forum Downloads Products OrderV4 Reseller Contact

Welcome to the Apollo Forum

This forum is for people interested in the APOLLO CPU.
Please read the forum usage manual.
VISIT APOLLO IRC CHANNEL



All TopicsNewsPerformanceGamesDemosApolloVampireAROSWorkbenchATARIReleases
Documentation about the Vampire hardware

IndivisionECSv2 Hardware Not Foundpage  1 2 3 

Allan Versaevel

Posts 61
18 Jan 2019 15:36


You guys are awesome :)


Simo Koivukoski
(Apollo Team Member)
Posts 521
18 Jan 2019 22:33


Making some tests with Indivision ECS v1:




Adam Whittaker
(Needs Verification)
Posts 270/ 1
20 Jan 2019 02:20


can we try this? is it working?


Niclas A
(Apollo Team Member)
Posts 205
20 Jan 2019 07:41


Go back 3 posts and re-read Gunnars post.


Allan Versaevel

Posts 61
20 Jan 2019 21:19


Fresh update from Jens, just noticed on the Indivision ECS V2 wiki page.
     
  http://wiki.icomp.de/wiki/File:IndivisionECSv2-1.7e.lha
     
  I wish I was home to test this on my setup. My new Indivision ECS V2 arrived in the post the day after I left for the U.S. Let me know if anyone has luck with this latest release.


Simo Koivukoski
(Apollo Team Member)
Posts 521
21 Jan 2019 05:39


Adam Whittaker wrote:

can we try this? is it working?

Here's a fix for ECS v1 tools:

EXTERNAL LINK 

This fix enables tools to work not only with stock Amiga but with Vampire board.

For some reason my V1 does forgot its 50Hz settings time to time, or Config tool does not show Hz values at all. Seems it needs a power cycles to make it work.

posts 46page  1 2 3