Overview Features Instructions Performance Forum Downloads Products Reseller Contact

Welcome to the Apollo Forum

This forum is for people interested in the APOLLO CPU.
Please read the forum usage manual.
VISIT APOLLO IRC CHANNEL



All TopicsNewsPerformanceGamesDemosApolloVampireCoffinReleases
Documentation about the Vampire hardware

No Audio From HDMI

Andrea Ottaviani

Posts 13
13 May 2018 12:50


Vampire 600 V2 bought from amibay is just arrived!
It's great, and i have update it from silver to last 2.9 core succesfully (even if the label on cpu say "Cyclone II"!! :) ).

Only one issue: i have no audio from DIGITAL-VIDEO port, while sounds are ok when using Scart output.
Any suggestion for what to check?


Roy Gillotti

Posts 202
13 May 2018 13:28


Andrea Ottaviani wrote:

Vampire 600 V2 bought from amibay is just arrived!
  It's great, and i have update it from silver to last 2.9 core succesfully (even if the label on cpu say "Cyclone II"!! :) ).
 
  Only one issue: i have no audio from DIGITAL-VIDEO port, while sounds are ok when using Scart output.
  Any suggestion for what to check?

DIGITAL-VIDEO audio will be implemented in the Gold 3 core release, so at the moment outside a few Developers/testers everyone has this "issue".


Andrea Ottaviani

Posts 13
13 May 2018 13:41


Roy Gillotti wrote:

  DIGITAL-VIDEO audio will be implemented in the Gold 3 core release, so at the moment outside a few Developers/testers everyone has this "issue".

Thank you Roy! so it was so simple after all! :))

posts 3