Overview Features Instructions Performance Forum Downloads Products OrderV4 Reseller Contact

Welcome to the Apollo Forum

This forum is for people interested in the APOLLO CPU.
Please read the forum usage manual.



All TopicsNewsPerformanceGamesDemosApolloVampireAROSWorkbenchATARIReleases
The team will post updates and news here

SAGA SD Driver Newspage  1 2 3 

Martin Soerensen

Posts 232
28 May 2016 16:51


After 3 more hours of writing still no errors, so this patch seems to have fixed the issue. :) I assume it is a patch of sagasd.device?


Martin Soerensen

Posts 232
30 May 2016 10:01


I see that EXTERNAL LINK was updated on 28th May without version number change. Is that with this patch?


Philippe Flype
(Apollo Team Member)
Posts 281
30 May 2016 22:33


Only VampireTool (no more using ixemul) and Installer Script changed. No updates on the drivers themselves.


Tim Kovack

Posts 40
15 Jun 2016 06:14


I was having the same problem with write errors on my 32GB Micro SD card. This command seems to have fixed the errors but it runs really slow...
 
  APoke ADDRESS=DE000C SIZE=1 VALUE=0F

Don't want to speak too soon, but editing the partition and adding CUSTOM and PFS/3 and saving it, might have fixed the issue.  Testing now...


Martin Soerensen

Posts 232
15 Jun 2016 10:53


Is there a list of tested compatible SD cards anywhere?

Instead of using my Sandisk in slow-mode, I considered getting a Sony card, however the question is whether this card has been tested?

Specifically, I was considering this model:
http://76.my/Malaysia/sony-70mb-s-class-10-micro-sd-16gb-32gb-64gb-memory-card-microsd-ookas-1509-17-ookas@4.jpg


Tim Kovack

Posts 40
15 Jun 2016 15:54


Still got an error.  But no more since. Definitely an improvement.


Tim Kovack

Posts 40
17 Jun 2016 01:34


New driver was released today:  10b.

http://www.apollo-accelerators.com/#download

Now it locked up machine randomly while loading directories.


Myzar Alcor

Posts 24
12 Aug 2016 16:15


@Tim Kovack did you find a fix ? i've your same problem tried two different 16gb sdcard, i can get it working superslow with that command but it's too slow to be usable, or with a tons of writeerrors corruption etc etc


Tim Kovack

Posts 40
21 Aug 2016 01:22


Nope, still having issues.


Myzar Alcor

Posts 24
30 Aug 2016 20:31


i gave up trying to use the sd slot


John William

Posts 462
02 Sep 2016 18:35


myzar alcor wrote:

i gave up trying to use the sd slot

Is your intention to boot from it...or to use it as bridge between pc and amiga?


Myzar Alcor

Posts 24
02 Sep 2016 19:01


my intention is to use it as an internal storage , booting from would be a bonus, about using it as a bridge i've tried formatting it with fat32 but it still corrupts itself unless i run it at its slowest speed which is too slow to be usefull :)


Simo Koivukoski
(Apollo Team Member)
Posts 558
08 Oct 2016 14:50


How to use SFS with the Vamipre SD card storage: EXTERNAL LINK


John Mautz

Posts 34
05 Jan 2017 19:35


Any updates/progress reports?  It's been a little while so I thought I would ask.

posts 54page  1 2 3